Annie  1 Nieuwerkerk

Annie is de naam van ons  vrijstaande huis in Nieuwerkerk aan den IJssel. Centraal gelegen tussen Gouda en Rotterdam. Sinds 1995 wonen wij hier samen erg naar ons zin. 

Vooral de ligging aan een breed water is heel erg fijn. Elke dag genieten wij van onze fraaie tuin en de talrijke (water)vogels.

Omdat onze beide moeders de naam Johanna  en de roepnaam Annie hadden vonden we het in 1996 - toen wij samen 100 werden - een mooi moment om het huis de naam Annie te geven. Helaas was Age’s moeder toen al overleden en heeft zij dat niet meer mogen meemaken. Bart’s moeder heeft de naamgeving echter wel zelf kunnen verrichten.

Het onderhouden van de tuin is de hobby van Bart, terwijl Age meer de technische klussen voor zijn rekening neemt. Wij beiden houden erg van (verre) reizen.  Age maakt van deze reizen een video-verslag. Zijn hobby is de computer en vooral de videobewerking. Zijn hele leven is hij al dol op muziek en zijn koptelefoon is zijn trouwe metgezel. Bart fotografeert op de buitenlandse reizen en heeft ook de foto’s voor de website gemaakt.

Wandeltochten, trekkings, kamperen, skiën, fietsen en koken zijn de hobby’s die wij beiden samen graag doen.Tuinenbezoek in Nederland of daarbuiten is een geliefde bezigheid. In de tuinclub voor mannen waren we lange tijd actief. ( www.gaygardenclub.nl ).

Tal van landen zijn bezocht: Antarctica, Brazilië, Costa Rica, China, Cuba, Fiji, Hongkong,  Ierland, Mongolië, Egypte, Philipijnen, Irian Yaja, Indonesië, Jemen, Mali, Ethiopië, Thailand, India, Nepal, Zuid Afrika, Namibië, Zimbabwe, Botswana, Maleisië, Australië wel 4 keer met oa Tasmanië, Nieuw Zeeland, New York, Argentinië, Chili, Vietnam, Laos, Cambodja, Sri Lanka en Myanmar en een aantal europese landen als Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Ierland, Engeland en natuurlijk Duitsland met de bruisende hoofdstad Berlijn !. 

Wij kunnen er dus veel over vertellen en laten zien.  Een mailtje via onze site kan veel informatie opleveren. 
 
Wij wensen u veel lees- en kijkplezier.  Klik op de foto's of op hier om de foto's of you tube-filmpjes te bekijken. 

Bart Belonje & Age Posthumus. 

  Onze fraaie site is gemaakt door Marjelle Jannesen, een nichtje van Age. Wij zijn haar zeer erkentelijk daarvoor.